Sabine Begas Life Coach

Wie ben ik?

Sabine Begas

De levensweg van Sabine zelf.

Mijn naam is Sabine Begas en ik ben gelukkig getrouwd met Gert. Samen delen we met veel liefde een nieuw samengesteld gezin met twee meisjes en drie jongens. De jongste is bijna 10 jaar, de oudste 17.

“Een ongelooflijke drang om ergens bij te horen” en “een groot verlangen om door iedereen geliefd te worden”. Dat was typisch Sabine… vroeger! Ik dacht dat als mensen van mij hielden, ik ook meer van mezelf zou houden. Zo ging ik anderen alsmaar meer behagen. Resultaat: ik luisterde minder naar mijn eigen innerlijke stem. Zo verloor ik mezelf.

Het kantelpunt.

Er kwam een kantelpunt in mijn leven toen mijn broer ernstig ziek werd: slokdarmkanker! Hij mocht nog even onder ons zijn, maar verloor de strijd tegen zijn ziekte na 10 maanden. Zijn overlijden veranderde mij voorgoed. Ik was vanbinnen geknakt, maar er was me ook iets duidelijk geworden. We hebben niet veel tijd op deze wereld en ons leven kan plots gedaan zijn. Daarom wilde ik opnieuw gelukkig worden én genieten van het dagelijks leven. Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Ik moest veranderen, uit mijn comfortzone komen en mezelf belangrijke vragen stellen zoals “Wie ben ik?”, “Hoe wil ik in het leven staan?” en “Wat wil ik heel concreet veranderen?”

Een andere weg kiezen

Ik koos een andere weg. Niet meteen de gemakkelijkste weg: het was best een zwaar parcours. Een traject met veel hindernissen. Maar vandaag ben ik wel een persoon die ik opnieuw graag zie. Ik voel mij bovendien veel gelukkiger en ik ben de vrouw die ik écht wil zijn!

Ja, dat kan jij ook!

Ben jij niet gelukkig met je leven vandaag, en wil je ook een andere weg kiezen? Dan kan! En ik kan je daar bij helpen. Mijn aanpak is persoonlijk en biedt je rust en vertrouwen. Tijdens een eerste intakegesprek staan we stil bij waar je nu staat en hoe jij je voelt. Door inzicht te krijgen in je huidige situatie, leer je die ook zelf in handen nemen en veranderen. We gaan samen op zoek naar wat jou energie geeft en wat jou gelukkig maakt. Staan hierbij centraal: opnieuw leren luisteren naar jezelf en jouw hart volgen.

Sabine Begas Life Coach

Mijn opleidingen

 • Life Coach (Laudius)
 • Krachtgerichte gesprekken
 • Omgaan met hoogsensitiviteit – HSP (Centrum voor afstandsonderwijs)
 • Waardengericht en oplossingsgericht coachen (Laudius)
 • Omgaan met je hoogsensitiviteit – Open Mind
 • Individueel Emotioneel Begeleider – Sandra Kleipas
 • HSP in relaties – Open Mind
 • HSP loslaten / opruimen – Open Mind
 • Training ‘Hoogsensitiviteit als kracht’
 • HSP training ‘Rejection Sensitivity’ – Saskia Klaaysen
 • Master Life Coach – Laudius

Weetjes & nieuws